Esports

La UEFA exigeix 8.500 entrades al FC Barcelona per a la semifinal contra l'Inter de Milà

Aquest nombre d'entrades impedeix que hi hagi entrades per als socis no abonats ni seients lliures

El director general del Barça, Joan Oliver, ha anunciat avui l'alt volum d'entrades exigides per la UEFA, un total de 8.500, per al partit que enfrontarà l'equip blaugrana amb l'Inter de Milà dimecres que ve al Camp Nou, corresponent a la tornada de semifinals de Lliga de Campions.

Des del club blaugrana han posat en marxa una campanya perquè el Camp Nou estigui ple de gom a gom i sigui una festa que contribueixi a la remuntada necessària, després de la derrota (3-1) encaixada al Giuseppe Meazza. Oliver ha assegurat que, de moment, "no hi ha entrades" per als socis no abonats.

L'afluència dels socis al Camp Nou serà tan gran que tampoc hi ha entrades de Seient Lliure, fórmula utilitzada pel club perquè els abonats que no puguin anar a un partit alliberin el seu seient i pugui ser aquest comprat per un altre soci sense abonament. "De moment no hi ha entrades a la venda per Seient Lliure. Dependrà de si hi ha alliberament o no fins dimecres al matí", ha manifestat Oliver.

Sens dubte, un dels motius que impediran poder comprar entrades per al duel serà el nombre d'entrades que la UEFA ha exigit al club per als seus compromisos, bastant més alt de l'habitual.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.