Esports

Llauradó reactiva el Fòrum Samitier "en benefici del Barça"

Jaume Llauradó, excandidat a la presidència del Futbol Club Barcelona, ha reactivat el Fòrum Samitier, la plataforma de debat al voltant del club que va crear el 1990. Vol tornar a analitzar l'actualitat blaugrana, "sempre en benefici del Barça" i sense la intenció de convertir-se en un grup opositor.

Llauradó, que ha confirmat que no tornarà a presentar-se a les eleccions a la presidència del club, ha recuperat el Fòrum Samitier per intentar "ajudar a resoldre" els dubtes que genera el club "en un moment insòlit" de la seva història, en la mesura en la qual un president, en aquest cas Joan Laporta, "té data de caducitat per primera vegada en la història".

En el seu retorn a l'escenari de debat barcelonista, Llauradó pretén atorgar "major protagonisme" als socis i aficionats del Barça amb la intenció que el club "vagi tan bé com sigui possible" per damunt de les filiacions a determinats corrents d'opinió.

El Fòrum Samitier va aparcar les seves activitats el 2003, després de l'àmplia victòria de Joan Laporta a les eleccions a la presidència. Cinc anys després, Llauradó torna al debat al voltant del club "perquè hi ha diversos temes importants, com la remodelació del Camp Nou o el comiat de diversos executius, que segueixen plantejant molts dubtes".

Llauradó planteja la recuperació del Fòrum Samitier com una plataforma de debat, però també de creació de propostes a la directiva per "millorar el funcionament diari" del Barcelona.

El nou Fòrum es presentarà oficialment al mes d'octubre i organitzarà la seva primera reunió abans de final d'any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.