Esports

Guardiola: Hem aconseguit un bon punt davant un molt bon rival"

El tècnic del Barça valora l'empat de Mestalla en positiu, elogia el partit del València i sentencia que "no es poden guanyar els 38 partits de la Lliga"

Josep Guardiola, entrenador del Barcelona, ha valorat molt positivament l'empat aconseguit pels seus jugadors a l'estadi de Mestalla davant un València aue "ha fet molt bé les coses".

"El resultat és el que hi ha . Nosaltres hem vingut a guanyar, però si no ho hem aconseguit és perquè el València ens ha creat mostes dificultats. Som incapassos de guanyar els 38 partits d'una Lliga", va exposar el tècnic quan se li va preguntar si estava contrariat per no haver aconseguit el triomf.

Guardiola es va negar a valorar negativament l'empat de Mestalla després d'haver guanyat els sis partits precedents. "La lliga és un procés i intentem ser estables. És impossible guanyar sempre"., va afirmar.

El tècnic català ha valorat l'actuació del València: "Ens ha creat problemes, sobretot a la primera part, però a la segona ja hem tingut més la pilota i hem estat millor davant un equip que ja ens va crear problemes l'any passat".

Se li ha preguntat també a Guardiola sobre si pensava que l'àrbitre, Pérez. Burrull, havia beneficiat al Barça. La resposta va ser com sempre discreta en les paraules però eloqüent en el to: "Jo no ho veig així".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.