Esports

Final four calenta a Berlín

Els responsables de seguretat estan en alerta màxima per dues concentracions a la capital alemanya

Els aficionats que viatgin fins al O2 World Arena de Berlín per veure la semifinal de la Final Four del Regal Barça contra el CSKA Moscou hauran de prendre precaucions.

La Generalitat de Catalunya ha elaborat una guia d'ajuda per als aficionats que s'hi desplacin, amb consells i informació bàsica. Al fulletó s'adverteix que cal tenir en compte que el dia 1 se celebra el dia del treball i sovint hi ha enfrontaments entre manifestants i policia a la capital alemanya. Per aquest motiu, els responsables de seguretat estan en alerta màxima per dues concentracions que estan programades als barris de Kopenick i Kreuzberg. Per mirar d'evitar aldarulls, des de fa uns anys s'organitzen a Kreuzberg diversos concerts. Entre els molts grups que hi actuaran hi ha els catalans KOP, que tocaran a les 21h.

Semifinal de risc
La segona semifinal, que tindrà lloc a les 21h, ha estat qualificada de risc perquè competiran els equips grecs Olympiacos-Panathinaikos,
històricament enfrontats.

Pel que fa al Barça, el grup de Xavi Pascual arriba a Berlín, potser, en el millor moment del curs i amb l'ànim reforçat després d'eliminar a quarts de final el Tau Ceràmica, un rival que el va apartar de la copa de la lliga la temporada passada i el va eliminar a semifinals de la Copa del Rei de Madrid. "Si el Barça fa el seu bàsquet, guanyarà", ha apuntat Juan Carlos Navarro, l'únic integrant de la plantilla que va guanyar l'Eurolliga el 2003 al Palau Sant Jordi de Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.