Esports

Rossi s'emporta la 'pole' d'Alemanya en l'última volta

El millor temps era de Lorenzo, però l'italià ha fet una última volta impecable

El pilot Valentino Rossi (Yamaha) ha aconseguit la seva tercera 'pole' de la temporada al Gran Premi d'Alemanya, novena prova del Mundial. L'italià sortirà primer en la categoria de MotoGP per davant de Jorge Lorenzo (Yamaha) i Casey Stoner (Ducati).

En aquesta ronda de qualificació, el millor temps ha passat de les mans de Lorenzo a Rossi. Tot i que Lorenzo, ha "volat" amb la seva Yamaha en els segons entrenaments, Rossi l'ha superat a l'última volta.

Per la seva banda, Dani Pedrosa, que segueix sense trobar-se còmode sota la pluja, ha estat a la zona baixa durant tota la classificació. Amb tot, gràcies a l'última volta, el pilot català d'Honda sortirà demà des de la vuitena posició, a la tercera línia.

A més, Toni Elías (Honda) ha caigut en el tram final de la prova i no ha pogut tornar a la pista. Malgrat l'accident, la seva participació a la cursa de demà està assegura i sortirà des de darrere.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.