Esports

Messi, Agüero i Higuain lideren la llista de Maradona per al Catalunya-Argentina

El seleccionador argentí va facilitar ahir la llista de 19 jugadors convocats per a la cita del 22 de desembre al Camp Nou

El seleccionador argentí, Diego Armando Maradona, va donar ahir la llista de convocats per al partit del 22-D contra Catalunya al Camp Nou. A la llista hi són el blaugrana Leo Messi, el madridista Gonzalo Higuaín i el crac de l'Atlètic Sergio Agüero.

Maradona, sancionat, no podrà convertir-se en una de les atraccions del partit, però l'equip que presentarà sobre la gespa tindrà molt d'atractiu per si sol a la vista dels jugadors que formen part de la llista de 19 facilitada ahir.

Juntament amb Messi, Agüero i Higuaín, també hi seran els davanters Lavezzi i Martin Palermo, els migcampistes Gago, Maxi Rodríguez , Dátolo, Di María, Mascherano, Bolatti i Aimar, els defenses Pareja, Demichelis, Ansaldi, Otamendi i Cristian Álvarez i els porters Andújar i Pozo (porters).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES