Esports

Marc Ingla creu que la directiva actual del Barça ha de tancar fitxatges

El precandidat a la presidència del FC Barcelona ha admès que serà complicat que demà els blaugranes aconsegueixin la Lliga i creu que el títol es decidirà a l'últim partit

Marc Ingla, un dels precandidats a la presidència del FC Barcelona, s'ha mostrat partidari que la junta actual del club tanqui els fitxatges que ja estiguin avançats. "Si hi ha operacions madures, que han demanat els tècnics i estan a punt de tancar-les, que es tanquin", afirma Ingla en una entrevista a Catalunya Ràdio.

"El que demano es prudència, per no dir, 'va, tanquem-ho a aquest preu', perquè de vegades s'ha d'esperar una mica, perquè tothom vol jugar al Barça i hi ha molts clubs que van molt collats de calés i, per tant, demano prudència", explicava el precandidat barcelonista.

El Barça, un model diferent
Marc Ingla també ha volgut deixar clar que la feina d'escollir els jugadors que han de venir al Barça és dels tècnics i s'ha desmarcat del model que defensava Sandro Rosell quan va marxar del club. Sandro Rosell "és més aviat de l'escola Scolari, i de la samba, i de jugadors brasilers, que et poden donar nits de glòria fantàstica però després les ressaques són interminables, per dir-ho molt col·loquialment. El model del Barça és diferent", ha rematat Ingla.

El precandidat a la presidència va ser vicepresident blaugrana fins que va dimitir el 2008, i ahir va presentar la seva precandidatura sota el lema Més Barça que mai. També ha avançat que si guanya "aparcarà" el projecte Foster de la remodelació del Camp Nou. "Estem en un nou context de l'economia i hem de replantejar totes les opcions; sobretot, en el sentit de donar el màxim de serveis i comoditats als socis abonats a l'estadi", explica Ingla.

Consulta amb els socis
Ingla ha dit que presentaran un seguit de propostes per consultar-les amb els socis, pel que fa a la remodelació del Camp Nou. Tot i això, no ha concretat si això voldrà dir que es tornarà a fer un concurs per remodelar el Camp Nou. D'altra banda, també ha afirmat que els interessa continuar comptant amb el secretari tècnic, Txiki Begiristain, perquè "ha fet una gran feina", i que apostaran per la màxima participació del soci.

Sobre el partit al camp del Sevilla, Ingla ha admès que serà complicat que demà els blaugranes aconsegueixin la Lliga i creu que el títol es decidirà a l'últim partit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona
 

Krejcikova apel·la al talent i guanya el títol a Londres

BARCELONA / LONDRES