Esports

Messi: "encara no som conscients dels triomfs d'aquesta temporada"

El davanter del Barça diu que ha viscut un somni amb el seu equip, i ara es prepara per jugar amb la selecció argentina

El davanter del FC Barcelona Lionel Messi, flamant campió de Copa, Lliga i Champions, assegura que la plantilla blaugrana "encara" no és "conscient" dels triomfs acumulats aquesta temporada, que encara no ha acabat per a l'argentí perquè ha de disputar els partits classificatoris per al Mundial amb la seva selecció.

"La final era molt més important que el duel entre Cristiano i jo, els dos clubs ens hi jugàvem molt. Tot allò que ens ha tocat viure amb el Barça aquests dies va ser un somni", ha assegurat Messi a la seva arribada a l'aeroport de Buenos Aires en declaracions al diari Olé.

Messi jugarà dos partits amb la selecció, contra Colòmbia i l'Equador. Es troba "bé anímicament" i amb moltes ganes de jugar, si bé reconeix que els partits de selecció són més complicats que amb el Barça, "perquè jugues cada dos mesos i la gent només se'n recorda d'aquest partit, però no pots demostrar dia a dia res".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.