Esports

Higuaín, 3 setmanes de baixa

L'absència de l'argentí per als pròxims partits se suma a la de Van der Vaart i a la de Xabi Alonso, que es dubte per a l'enfrontament contra l'Athletic Club de Bilbao dissabte

La plantilla del Reial Madrid ha tornat aquest dimarts als entrenaments i ho ha fet amb males notícies. Gonzalo Higuaín s'haurà d'estar tres setmanes de baixa per culpa d'un trencament fibril·lar al bíceps femoral de la cama esquerra.

L'argentí arrossegava molèsties des del partit del cap de setmana contra el Mallorca, i aquest matí li han fet unes proves mèdiques que han confirmat el diagnòstic.

Aquesta serà, sens dubte, una baixa sensible per al conjunt de Pellegrini, ja que Higuaín era el Pichichi a la Lliga amb 11 gols.

A més, Higuaín es perdrà els pròxims partits del seu equip com també ho farà Rafael van der Vaart, que també haurà d'estar tres setmanes de baixa de resultes d'un trencament fibril·lar del soli de la cama esquerra.

En aquest cas, el migcampista holandès va haver d'abandonar el terreny de joc al minut 20 de la primera part del partit contra el Mallorca.

La baixa de Van der Vaart frena la progressió del jugador holandès, que havia passat de ser transferible durant la pretemporada a disposar de minuts i guanyar rellevància durant el mes en què Kaká ha estat de baixa a causa d'una pubàlgia.

I no només això, sinó que aquest dimarts tampoc s'ha entrenat Xabi Alonso, que també es va retirar diumenge del camp amb molèsties i és dubte per a l'enfrontament dels blancs contra l'Athletic Club de Bilbao dissabte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES