Esports

Guardiola considera clau els tres pròxims partits

L'entrenador del Barça, Pep Guardiola, ha arribat a Getafe acompanyat de 19 jugadors, amb la novetat del porter Albert Jorquera.

Amb l'única baixa per lesió del central Gabi Milito, el tècnic blaugrana ha deixat fora de la convocatòria Víctor Sánchez, Pedro –el canari jugarà amb el Barça Atlètic–, Martín Càceres i Alexander Hleb. Eric Abidal torna a una convocatòria de Lliga després de la lesió, encara que ja va jugar a Munic en Lliga de Campions.

Ens queden 18 punts per ser campions
Guardiola ha revelat avui per primera vegada els seus comptes de futur perquè el Barça es proclami campió de Lliga, en especificar que amb sis victòries més, el Barça serà matemàticament guanyador del campionat.

"A l'octubre o novembre és absurd fer comptes. Però ara queda poc i ja sabem que necessitem sis partits per ser matemàticament campions. I en una setmana en juguem tres, la meitat dels punts per aconseguir-ho. És suficient motiu per mantenir el to i seguir atents".

Malgrat l'avantatge del seu equip sobre el Reial Madrid, sis punts, Guardiola ha mantingut la seva prudència: "jo vaig guanyar tres Lligues en l'última jornada com a jugador. Estic curat d'esglais: el Madrid està acostumat a aquesta mena de coses, és un equip gran i fins al final estarà lluitant. La Lliga no es decidirà fins al final i assumim el repte".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Braithwaite i l'Espanyol
Martin Braithwaite

Una relació tòxica

barcelona
 

Olimpíada albanesa

 
 

El Bàsquet Girona se suma al Barça i farà una gira a la Xina

GIRONA
 

De Jong, en espera

barcelona
 

I demà, diumenge

barcelona
 

El Montpeller apuja el llistó

girona
 

Mercat en ‘stand by’

girona