Espanyol regala l'empat al Recre en l'últim minut del partit (1-1)

El Recreativo de Huelva ha rescatat un punt a Montjuïc (1-1) gràcies a un regal d'última hora d'un ansiós Espanyol, que ha permès a Marco Rubén contrarestar el gol de Nico Pareja i signar l'empat en un duel directe a la recerca de la permanència a Primera Divisió.

En l'enfrontament entre els dos equips amb menys gols de la Lliga, l'Espanyol no ha marcat el primer fins al minut 17 de la segona part.

Pochettino li ha regalat a Montjuïc l'aparició d'Iván de la Penya. Dos mesos després de lesionar-se, Lo Pelat ha tornat quan l'Espanyol ja tenia coll avall el fet de sumar tres punts. Ni tan sols el Recre imaginava l'epíleg del partit: una pilota llarga a la posició de Marco Rubén, sense aparent perill, un error de coordinació entre Chica i Pareja, que ha acabat amb un clar penal de Kameni sobre el davanter del Recre.

Així, l'àrbitre Undiano Mallenco ha expulsat el camerunès i Rubén ha sigut l'encarregat de transformar el penal.

L'Espanyol ja suma dotze partits consecutius de Lliga sense guanyar.