Esports

El FC Barcelona presenta una demanda contra l'espanyolista Raúl Baena

Futbol

El FC Barcelona ha presentat una demanda contra el jugador espanyolista Raúl Baena. El conjunt blaugrana li reclama una indemnització de tres milions d'euros en concepte de la clàusula de rescissió de contracte que havia signat en un precontracte quan encara era jugador barcelonista.

Aquest fet serà jutjat dimarts vinent, tal com ha apuntat avui Catalunya Ràdio, i es tracta d'un cas similar al que va ocórrer fa anys entre el barcelonista Fran Mérida i el Barcelona, en què la justícia es va pronunciar a favor dels interessos del club català.

Per protegir la fugida de futbolistes arribada la majoria d'edat, el Barcelona obliga els seus futbolistes a signar dos documents: el contracte ordinari i un precontracte per quan el jugador compleixi els 18 anys, la penalització del qual en cas de rescissió està fixada en tres milions d'euros.

Fa dues temporades, Raúl Baena va abandonar l'entitat catalana, en la qual va ingressar el 2002, i segons el Barcelona no va abonar la quantitat de tres milions que constava en el precontracte que tenia signat.

Per part del jugador s'entén que la quantitat que reclama el FC Barcelona "és abusiva".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.