Esports

Jaume Ferrer anuncia que es presentarà a les eleccions del Barça amb una candidatura continuista

L'actual vicepresident ha avançat que el seu equip estarà format pels actuals directius Albert Perrín, Alfons Castro, Jacint Borràs, Jordi Torrent i Josep Anton Balaguer

Jaume Ferrer, actual vicepresident del Barça, ha anunciat a Catalunya Ràdio que es presentarà a les eleccions del club. Ferrer ha dit que "tinc la convicció i les ganes de formar una candidatura per guanyar les eleccions".

L'actual vicepresident ha avançat que el seu equip estarà format pels actuals directius Albert Perrín, Alfons Castro, Jacint Borràs, Jordi Torrent i Josep Anton Balaguer.

En aquest sentit, Ferrer ha desvelat que no ha arribat a un acord amb el grup del també vicepresident Alfons Godall.

Tot indica, doncs, que de l'actual junta en sortiran dues candidatures continuistes, l'avui anunciada de Ferrer i una altra encapçalada per Godall i Sala Martín. Ferrer ha admès que va estar a punt de dimitir arran de l'assumpte de l'espionatge. Ferrer és el tercer soci que anuncia que es presentarà a les eleccions. Abans ja ho havien fet Jaume Guixà i Agustí Benedito.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.