Esports

Guardiola: "Admiro els jugadors, estan fent una temporada brutal"

L'entrenador del Barça lloa Bojan, Xavi i Ibrahimovic, que va "respondre bé" al fet de no jugar contra el Vila-real, després de la victòria del Madrigal

El primer record que va tenir ahir Pep Guardiola va ser per als aficionats: "Ha vingut molta gent, gent fidel. Gent que no sap com jugarem però que sap que ho donarem tot. Hem fet un bon partit, especialment en la primera part. En la segona s'ha notat el cansament, però hem fet un bon partit." Satisfet, Guardiola va voler recordar: "Ara ens toca reposar, ja que només tenim tres dies per rebre el Tenerife i ens queden tres finals."

També va admetre que després del partit de dimecres "l'equip està tristot, perquè quan ets a les semifinals vols arribar a la final", i va afegir-hi: "Ara, quan acabi la temporada serà brutal, amb tants punts. Jo admiro els meus jugadors, n'estic orgullós. Estan fent una temporada brutal. Ells ho donen tot, i per això fidelitzen l'afició." El tècnic bagenc va comentar: "Els primers dos o tres minuts s'han començat bé, però hem perdut pilotes molt senzilles que han permès al Vila-real crear ocasions. De mica en mica s'ha recuperat el bon joc, la circulació de pilota que calia." A l'hora de parlar de noms propis, Guardiola es va referir a Bojan, del qual va comentar: "Ja sabeu què en penso, del Bojan, n'estic molt content. Ha treballat molt, ha fet un gol... Tot això és bo per a ell i per al club. Bojan tindrà un llarg recorregut al club, tindrà grans dies de futbol al Barça."

I parlar de Bojan és parlar d'Ibrahimovic, del qual va afirmar que "és un gran company i ha respost bé al fet de no jugar": "Aquesta és una decisió difícil, però el necessitarem el que falta de temporada. No som tan perfectes per guanyar-ho tot, i ell és un gran jugador; un jugador enorme, d'un altre nivell. Tenim un jugador enorme com ell, i un altre de més petitó que també ho fa bé." I sobre el Madrid, Guardiola no es va poder estar de dir: "Suposo que dimecres a la nit estaven més contents, i ara, menys. Segueixen sent un gran rival. Suposo que serà un duel fins al final amb ells."L'entrenador del Barça va admetre que no havia vist clar què passava en la jugada de la targeta groga a Llorente que semblava que era la segona de Busquets.

Floretes a Xavi
Finalment, Guardiola va desfer-se en elogis a l'hora de parlar de Xavi Hernández: "El Xavi té una lesió que podria fer que es perdés el mundial, però diu que vol venir, que vol jugar. Ho entens? Venim amb el cap ben alt, amb educació, a donar-ho tot. I tots volen ajudar. Quan tens un jugador així, com el Xavi, és un exemple per a tothom, per als companys de club i els jugadors del filial. Sap que no ens pot deixar sols, i s'arrisca molt. Per això és probablement el millor migcampista de la història del club, i per sort no s'ha lesionat."


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.