Esports

Tommy Robredo tomba Verdasco i passa a la final del Master al Ferrol

Tenis

El català Tommy Robredo jugarà la final de la competició espanyola Master Nacional-Copa del Rei després d'haver vençut el madrileny Fernando Verdasco en la primera semifinal d'aquest diumenge. El tenista garrotxí s'enfrontarà, en la final que es jugarà aquest dilluns al Ferrol, al murcià Nicolás Almagro, que ha derrotat el català Albert Montañés en la segona semifinal, també jugada aquest diumenge. 

Almagro ha fet bons els pronòstics i s'ha desfet de Montañés sense problemes en tan sols dos set, 6-4 i 6-2. La sorpresa ha estat la victòria de Robredo, ja que Verdasco, campió de 2007, era el favorit clar del campionat. Tot i perdre per un contundent 1-6 el primer set, s'ha refet i ha plantat cara al madrileny, de manera que ha acabat el partit amb un 1-6, 7-5, 6-4.

L'olotí, número 21 de la llista de l'ATP, intentarà recuperar el títol que ja va guanyar el 2005 a Valladolid. Anteriorment, el 2001, havia estat finalista, i el 2006 també va arribar a la final.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.