Esports

Final de temporada per Dan Carter el fitxatge estrella de la USAP de Perpinyà

El jugador de la USAP de Perpinyà, Dan Carter, estarà almenys sis mesos de baixa després de confirmar-se que pateix un trencament parcial del tendó d'Aquil·les de la cama esquerra, segons informa aquest diumenge la pagina web del club nord-català. Lesionat ahir dissabte a París, en l'últim minut del partit contra l'Stade Français, el mig d'obertura 'All Black', acompanyat pel metge de la USAP, Carlos Vela, ha estat examinat aquest diumenge al matí pel metge del Paris Saint Germain Futbol Club, el professor Eric Rolland.

El jugador que havia firmat un contracte de sis mesos amb el club nord català per un muntant estimat a 700.000 euros, se sotmetrà aquesta setmana a noves proves mèdiques, en col·laboració amb l'equip mèdic de la selecció neozelandesa, per saber si la seva lesió necessita una intervenció quirúrgica o no. Sigui com sigui Carter ja no tornarà a portar la samarreta quadribarrada aquesta temporada.

Home clau del partit contra el París (13-13) dissabte, Carter estava cada vegada més integrat i més influent en el joc del seu nou equip amb qui havia debutat el 14 de desembre passat en copa d'Europa desprès d'acabar una gira triomfal a les illes britàniques amb els 'All Black'.

Carter que ja s'havia queixat de dolors al Tendó d'Aquil·les fa un mes havia estat preservat pel club i no havia jugat els dos últims partits de Copa d'Europa. Durant aquesta setmana s'havia entrenat normalment.

Per la USAP, actualment tercera del Top 14, la lliga francesa de rugbi, la pèrdua de Carter és un cop molt dur ja que fa una setmana els dos altres titulars al lloc de mig d'obertura, Nicolas Laharrague i Steve Meyer també es van lesionar i tampoc estaran disponibles el primer durant almenys quatre setmanes i el segon fins al final de la temporada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.