Esports

El xilè 'Chaleco' López aprofita els problemes mecànics de Coma per guanyar la cinquena etapa

En cotxes, el nord-americà Mark Miller ha aconseguit el triomf i Carlos Sainz s'ha col·locat líder de la general

El xilè Francisco 'Chaleco' López (Aprilia) s'ha adjudicat la cinquena etapa del Ral·li Dakar en motos, la primera cent per cent xilena entre Copiapó i Antofagasta sobre 483 quilòmetres, i ha signat el segon triomf de la seva carrera en aquesta cursa.

El sud-americà ha estat el gran beneficiat pels problemes mecànics del català Marc Coma (KTM), que s'ha quedat ancorat al quilòmetre 376, després d'haver arribat a tenir fins a sis minuts d'avantatge en el pas per la CP3. El defensor del títol, que s'ha imposat en l'etapa d'ahir, ha tornat a plantejar una jornada a l'atac i ha marxat al capdavant fins a aquest punt funest, on ha estat aturat uns 40 minuts.

Així, la mala sort de Coma ha permès Chaleco imposar-se amb un registre de 5h:52:40 amb 1.30 minuts sobre el francès Cyril Despres (KTM), líder de la classificació general.

Cotxes
El nord-americà Mark Miller (Volkswagen) ha guanyat la cinquena etapa en la categoria de cotxes, en la qual el madrileny Carlos Sainz (Volkswagen) ha estat segon, a dos minuts i 10 segons de Miller, i ha accedit al lideratge general.

El de Qatar Nasser Al Attiyah (Volkswagen) ha estat tercer i el nord-americà Robby Gordon (Hummer), quart.

El francès Stéphane Peterhansel (BMW), líder fins a la jornada d'avui, ha patit problemes mecànics que l'han obligat a detenir-se durant gairebé una hora i mitja.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.