Esports

Abidal, encara sense l'alta mèdica, torna a la convocatòria

Piqué s'ha entrenat a part de la resta de la plantilla

El lateral francès del Barça Eric Abidal és la gran novetat de la convocatòria dels blaugrana per disputar el partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions dimecres que ve contra l'Arsenal, malgrat que encara no té l'alta mèdica oficial després de sis setmanes de lesió.

Abidal s'ha entrenat amb normalitat avui al costat de la resta del grup, per primera vegada des que es va lesionar, el 9 de febrer a Reus (Baix Camp), on va patir una desinserció de l'adductor de la cama esquerra.

L'entrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola, ha convocat 20 futbolistes per viatjar demà a Londres. L'únic canvi respecte a l'última convocatòria de la Lliga, el viatge a Mallorca, és l'entrada d'Abidal per Txigrinski, no inscrit a la Lliga de Campions.

Gerard Piqué, per la seva banda, ha treballat a part de la resta de la plantilla perquè encara arrossega molèsties al genoll dret des del partit contra el Saragossa, encara que s'espera que pugui jugar contra l'Arsenal.

Els 20 convocats per Guardiola són: Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Márquez, Puyol, Xavi, Ibrahimovic, Messi, Bojan, Henry, Keita, Sergio Busquets, Pedro, Milito, Maxwell, Abidal, Touré, Jeffren i Jonathan dos Santos.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.