Esports

El lema 'Tots juguem contra l'Alzheimer' presidirà el derbi

Lliga BBVA

L'expresident de la Generalitat de Catalunya, Pasqual Maragall, serà l'encarregat de fer el servei d'honor en el derbi que Barcelona i Espanyol jugaran dissabte que ve, ja que el partit entre els dos equips serà dedicat a promoure la lluita contra l'Alzheimer, una proposta nascuda en el si de la fundació del polític.

En col·laboració amb les fundacions dels dos clubs, el derbi servirà de plataforma per promocionar l'ajuda en la lluita contra la malaltia: es projectarà un vídeo promocional als marcadors del Camp Nou, Pasqual Maragall realitzarà el servei d'honor i els jugadors dels dos equips sortiran al camp portant una pancarta en la qual es podrà llegir Tots juguem contra l'Alzheimer.

A més, segons ha informat la Fundació Pasqual Maragall, els presidents dels dos clubs, Joan Laporta i Daniel Sánchez Llibre, compartiran un dinar el mateix dia del partit amb el mateix Maragall, en un intent d'establir una continuïtat en les accions conjuntes entre les tres fundacions.

Les iniciatives pretenen conscienciar l'opinió pública i recaptar fons per recolzar la investigació contra la malaltia. Els ingressos es destinaran al projecte científic de la Fundació Maragall, a l'Associació de Familiars d'Alzheimer de Barcelona i a la Fundació Alzheimer de Catalunya.

Pasqual Maragall va anunciar l'octubre del 2007 que li havien diagnosticat un principi d'Alzheimer, circumstància que el va portar a crear una fundació dedicada a estudiar la malaltia i recollir suports en la lluita contra aquest mal.

En un intent que el derbi pugui arribar a la màxima difusió a Catalunya, l'expresident de la Generalitat intentarà que el Barcelona i la Televisió de Catalunya (TV3) puguin solucionar el conflicte per un deute de 30 milions d'euros que ha impedit al canal autonòmic retransmetre els últims partits del conjunt blaugrana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES