Esports

Sense marge d'error

Lliga BBVA

La gesta contra el Mallorca va convertir un –7 en un –6. Un punt més a prop de la permanència en una injecció de moral minvada tan bon punt es mira la classificació. L’Espanyol està en ple cicle contra rivals directes, quan hi ha més que tres punts en joc. Compten els punts sumats i el que l’altre deixa de sumar. L’Osasuna està amb l’aigua al coll, però veu la salvació més a prop que els blanc-i-blaus, una situació que hauria de variar quan se senti el xiulet final.

Entrenament al Tajonar. És el canvi de dinàmica que buscava Mauricio Pochettino portant l’equip a Pamplona un dia abans de l’habitual. L’última sessió preparatòria va estar exempta de sorpreses desagradables i el tècnic argentí tirarà endavant el pla assajat durant la setmana. Si no hi ha canvis d’última hora, Sergio Sánchez avançarà la posició per ocupar el buit del sancionat Moisés al migcamp, amb Chica apareixent al lateral davant l’enèsima lesió de Finnan. Lola aspira a reaparèixer en la titularitat, ja que el partit no convida a onzes gaire ofensius.

L’actitud és molt bona, però d’empat en empat no s’avança cap a la salvació. Més aviat al contrari. L’Espanyol complirà avui una volta sencera, 19 partits, amb una sola victòria; una forma ràpida d’entendre per què l’equip és cuer a 6 punts de la permanència. Una nova final entre dos equips en zona de descens que hauran de demostrar que se’n volen escapar. “La remuntada contra el Mallorca va ser una injecció anímica important, tal com va anar. No vam poder sumar els tres punts, però va ser una remuntada il·lusionant. Ara necessitem una victòria que ens permeti sortir com més aviat millor de la zona de descens”, va recordar ahir Nico Pareja.

L’Espanyol afronta, doncs, una nova final. L’ambient serà calent perquè l’Osasuna ha engegat una campanya de crida als aficionats perquè omplin el Reyno de Navarra. Els blanc-i-blaus, però, no estaran sols perquè a primera hora del matí quatre autocars sortiran cap a Pamplona. Són 400 aficionats que no estan disposats a rendir-se. Es van endur una decepció injusta a Vila-real que, tanmateix, no els impedeix repetir. A veure si avui per fi tenen recompensa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.