Esports

Laporta: "Signo ara mateix la final de Champions Barça-Madrid al Bernabéu"

El president del Barça afirma a RAC1 que una cessió de Robinho fins al juny és l'única opció del club al mercat d'hivern

Joan Laporta, president del FC Barcelona, ha afirmat aquesta nit al programa Tu Diràs de RAC1 que signa jugar la final de la Champions contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu el pròxim 22 de maig. "Seria una final molt bonica", ha dit Laporta, que també ha centrat les possibilitats que el Barça es reforci al mercat d'hivern únicament en l'operació Robinho. ”Si es posés molt bé alguna operació que fa uns mesos que treballem com és la de Robinho en podríem parlar. Estaríem parlant d’una cessió fins a final de temporada..., si no, no anirem al mercat d’hivern perquè estem molt satisfets amb la plantilla que tenim. O Robinho ve cedit o no farem dispendis, és la línia que recomana la secretaria tècnica”.

Laporta ha reconegut que al club només li val la victòria en la pròxima cita blaugrana del Mundial de Clubs: “A Abu Dhabi només ens val guanyar, tots tenim aquesta sensació perquè és allò que diuen que a la tercera és la vençuda, perquè anar per quedar segons es anar a perdre. És un títol que no tenim i només ens val guanyar, perquè segons ja hem quedat dos cops, i en aquest sentit el segon és el primer perdedor. Respectant els rivals que tindrem, també tenim la pressió afegida que possiblement serem els favorits”.

El president blaugrana s'ha mostrat prudent respecte al derbi de dissabte i també respecte a la relació amb el club blanc-i-blau, i ha admès que potser haurien de renunciar a fer el dinar de directives que ja havien convocat:
“Trobo que en aquests moments estan molt sensibles i ho hem de respectar, i jo almenys procuraré no afegir cap comentari que pugui ferir la seva sensibilitat. Estan convidats, demà valorarem si fem el dinar o no, perquè esclar, si ja han dit que no vindran, potser no té sentit fer-lo. Quant al partit, espero que el derbi de l'any passat ens serveixi de lliçó per no caure en el parany d’anar de favorits... En aquell partit només començar el Keita va ser expulsat i això ens va dificultar bastant el partit”

Durant l'entrevista, Laporta també ha parlat de la renovació de Pep Guardiola, que ha situat per a després del Mundial de Clubs. “Josep Guardiola és un home que ho ha demostrat tot, per coneixement, per estimació al club i per coratge, és un entrenador ideal per al Futbol Club Barcelona. Ell és conscient del rol que té dins del barcelonisme, i passat Abu Dhabi parlarem amb tranquil·litat i farem el que més convingui”

Finalment Laporta també ha parlat de les consultes populars per la independència que tindran lloc el 13-D en diferents poblacions de Catalunya. En opinió del president blaugrana, "aquests referèndums serviran per conèixer el pols de com es troba el catalanisme, serà molt important perquè qui vulgui liderar aquestes iniciatives tindrà una referència molt clara del que es pot aconseguir, és un repte col·lectiu apassionant”. “Avui per avui, crec que l’ Estat espanyol no resol els nostres problemes, econòmics, socials i menys lingüístics identitaris ... I per tant aquesta relació s’ha de canviar i millorar, i la forma més bona per Catalunya és tenir un Estat propi i per això jo he manifestat que aquest diumenge s’ha de votar sí al referèndum”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.