Esports

Cruyff: "El FC Barcelona ho té tot a favor per guanyar la Lliga"

Exjugadors del Barça estan segurs que l'equip de Guardiola no es deixarà prendre el títol en l'últim partit a casa

Johan Cruyff, president honorífic del FC Barcelona ha afirmat aquest dimecres a Mallorca que el Barça "ho té tot a favor per guanyar la Lliga". L'extècnic blaugrana ha defensat la figura de l'entrenador del Reial Madrid, el xilè Manuel Pellegrini, en destacar "el seu enorme crèdit pel seu comportament",

De la jornada final pel títol de Lliga, l'extècnic barcelonistes ha manifestat que "[FC Barcelona i Reial Madrid] Es juguen la vida, però en aquests casos és millor jugar a casa. El Barcelona ho té tot per guanyar, però no ho té, encara. El partit comença empat a zero".

Sobre el tècnic madridista, Cruyff ha admès que "Pellegrini m'agrada bastant". "Me n'agrada, sobretot, la seva trajectòria amb el Vila-real i el seu comportament molt correcte en general i amb persones importants, com el president del Reial Madrid i Jorge Valdano", ha dit l'holandès després de disputar el Pro-Am de golf al costat de Chema Olazábal previ a l'Open de Cala Millor al camp de Pula, a Mallorca.

Preguntat per un possible relleu de Pellegrini com a entrenador del Reial Madrid i la xifra de 16 milions d'euros que algunes fonts indiquen que podria costar el fitxatge del portuguès José Mourinho, Cruyff ha comentat: "Em sembla absurd, sigui qui sigui, pagar aquests diners. Són molts diners. Ningú no val això. El futbol és molt més que això".

Hristo Stóitxkov, exjugador barcelonista, ha assegurat per la seva banda, que el conjunt català "guanyarà la Lliga al cent per cent". "El que va passar a Tenerife és un temps molt llunyà. Aquell entrenador era Jorge Valdano. No podem comparar aquell equip del Tenerife amb el Valladolid. El Barcelona gairebé no ha perdut a casa els últims dos anys", ha precisat.

"Però no ens hem d'obsessionar. L'equip sap el que ha de fer i Pep [Guardiola] sap també el que ha de fer. L'equip ha de ser una família. Es tracta de gent que sempre ha jugat en equip per guanyar", ha opinat.

L'exdavanter Julio Salinas també ha declarat que la Lliga "no se la pot deixar escapar a casa al Barça". "Igual el Reial Madrid va i perd a Màlaga. El Barça, per descomptat, guanyarà. Clemente ja ha fet el miracle que ningú no s'esperava amb el Valladolid", ha apuntat Salinas.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.