Esports

Giovani: "Vaig decidir sacrificar-me per l'equip"

Futbol

Giovani dos Santos, davanter mexicà del Barcelona, ha rebut avui l'alta mèdica, una setmana després de sotmetre's a una infiltració en el turmell esquerre a la qual va accedir "pel bé de l'equip" i que l'obligarà a operar-se al final de la temporada.

El mexicà ha confirmat que arrossega problemes físics "des del principi de la temporada" que li han provocat "un dolor cada cop més gran" i obligat a rendir "al quaranta per cent".

"Vaig decidir sacrificar-me per l'equip", ha subratllat Giovani a l'hora d'explicar el seu tractament. "Vaig parlar amb els metges i em van dir que s'havia de solucionar. Hi havia baixes i per això vaig pensar que el millor era operar-se al final de la temporada i ara seguir jugant amb infiltracions".

L'última, dijous passat, cosa que li permet afrontar el partit de dissabte que ve a plena disposició del seu entrenador. "Em trobo molt millor, queden nou partits i vull estar amb l'equip", ha assegurat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.