Esports

FC Barcelona i Olympique de Lió tanquen la cessió de Marc Crosas

El FC Barcelona i l'Olympique de Lió han tancat avui un acord pel qual el migcampista Marc Crosas jugarà cedit a l'equip lionès fins a final de la present temporada, segons ha informat el club català.

Crosas ja va viatjar ahir, dijous, a Lió per sotmetre's a una revisió medica, prèvia a la firma del seu contracte. El migcampista ha jugat tres partits oficials amb el primer partit: dos en Copa (contra l'Alcoià) i un en 'Champions' (contra l'Stuttgart), per la qual cosa el del planter no podrà jugar aquest any a Europa.

Declaracions a la web del Barça
En declaracions a la pàgina electrònica del Barça, Crosas ha mostrat la seva satisfacció per l'acord assolit. "Suposa intentar tenir el màxim d'oportunitats, continuïtat i aprofitar-ho tant com pugui. Tenir continuïtat en una plantilla com la del Barça era molt difícil. Ara l'objectiu serà fer una bona temporada", ha indicat.

El migcampista considera que deixa "el millor equip de la Lliga espanyola" per anar "al millor de la Lliga francesa". Ha qualificat els lionesos com "un equip de molt nivell" i ha destacat que com passava a Barcelona podrà entrenar-se "amb un grup de jugadors de nivell".

Crosas, que també disposava d'una oferta per jugar a la Reial Societat, ha valorat que la proposta fos de l'estranger. "M'ha motivat molt des del primer dia que vaig saber que estaven interessats en mi", ha afirmat el del planter, qui té clar que la seva màxima il·lusió és tornar i poder consagrar-se com a futbolista al Barça.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.