Esports

Rafa Márquez rep l'alta mèdica

El defensa mexicà va patir un trencament fibril·lar al bessó intern de la cama esquerra en l'entrenament per al partit que el Barça va jugar el 5 d'agost contra el Seattle Sounders

El futbolista mexicà del Barça Rafael Márquez, que es va lesionar durant la pretemporada, ja està recuperat i s'afegeix a la llista d'altes amb vista al partit davant el Getafe, després de la tornada a l'equip d'Andrés Iniesta.

El defensa va patir un trencament fibril·lar al bessó intern de la cama esquerra, en l'entrenament per al partit que el Barça va jugar el 5 d'agost contra el Seattle Sounders.

En un principi, el període de baixa es va estipular en dues setmanes, però Márquez ha estat inactiu més d'un mes.

L'alta del mexicà s'afegeix a la d'Iniesta, que s'ha incorporat a l'equip després que se li reproduís una lesió muscular durant la final de la Lliga de Campions contra el Manchester United.

Només dos jugadors de la plantilla, Gabi Milito i Bojan Krkic, tots dos lesionats, no estaran disponibles per al partit de dissabte que ve a Getafe.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Braithwaite i l'Espanyol
Martin Braithwaite

Una relació tòxica

barcelona
 

Olimpíada albanesa

 
 

El Bàsquet Girona se suma al Barça i farà una gira a la Xina

GIRONA
 

De Jong, en espera

barcelona
 

I demà, diumenge

barcelona
 

El Montpeller apuja el llistó

girona
 

Mercat en ‘stand by’

girona