Esports

El DKV continua invicte mentre Barça i Manresa perden fora de casa

Els blaugranes han perdut davant el Gran Canaria 2014 el seu primer partit de la temporada (67-65)

Regal Barça i Suzuki Manresa han perdut els seus respectius partits d'avui diumenge a la lliga ACB mentre que el DKV continua invicte en derrotar un Estudiantes minvat per la grip.

El DKV Joventut continua sense perdre després de guanyar un Estudiantes (85-64) minvat pels efectes de la grip, el seu tercer triomf en un partit on el perímetre del verd-i-negres ha estat implacable amb Pere Tomás i Clay Tucker com a jugadors més destacats.

No li han anat tan bé les coses al Barça, que ha recollit la seva primera derrota de la temporada, en caure (67-65) en la seva visita al Gran Canaria 2014.

Al Centre Insular d'Esports, Gran Canaria i Barcelona ha reeditat el duel de semifinals de la Supercopa del passat 2 d'octubre, on l'equip català va guanyar el canari (51-74). Tot i això avui el guió ha estat molt diferent i la victòria ha caigut a la banda dels locals, en un gran partit.

Al Manresa se li acaba la ratxa
El Club Bàsquet Múrcia ha aconseguit la victòria davant el Suzuki Manresa (73-63), fet que li permet sortir dels llocs de descens en un bon partit del conjunt de Moncho Fernández, qui estrena així el seu marcador de triomfs en la màxima categoria.

Tot i perdre, els de Manresa han pogut retallar distàncies en l'últim quart aprofitant certa relaxació dels locals.

Així els murcians han acabat amb la ratxa dels de Jaume Ponsarnau que havien aconseguit la victòria en els seus dos últims partits.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.