Esports

Berlusconi diu que el Barça demana massa per Ronaldinho

El president i propietari del Milan, Silvio Berlusconi, ha afirmat aquest dimecres en declaracions a l'emissora Radio Radio que el Barça "demana una xifra excessiva" pel davanter brasiler Ronaldo de Assís Ronaldinho. "Nosaltres el volem i ell vol venir al Milan però el Barcelona ha demanat una xifra que tots considerem excessiva", ha dit Berlusconi, confirmant així la parada en les negociacions pel fitxatge del davanter brasiler.

Fa uns dies, el vicepresident del Milan, Adriano Galliani, va explicar que no hi ha hagut una aproximació entre les postures dels dos clubs.

Segons la premsa esportiva italiana, el Milan ofereix una mica més de 20 milions d'euros pel fitxatge de Ronaldinho i el lateral Gianluca Zambrotta, mentre que el Barça demana 50 milions per traspassar-los tots dos.

Per altra banda, Berlusconi ha anunciat que dimitirà com a president del club de futbol milanès, ja que serà el nou president del govern d'Itàlia i els dos càrrecs són incompatibles.

El futur president del govern també ha rellançat la idea d'un campionat exclusiu només per als "grans clubs", ja que un "equip important no pot anar a jugar a localitats que tenen estadis per a 20.000 espectadors".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.