Esports

Mourinho: "El meu futur no és un problema de contracte o de diners"

El tècnic de l'Inter afirma que decidirà sobre l'oferta del Reial Madrid després de la final contra el Bayern i assegura que dependrà de la seva "satisfacció personal"

El tècnic de l'Inter de Milà, Jose Mourinho, ha declarat que el seu futur no dependrà "del contracte o dels diners" i que tampoc comptarà gens el resultat de la final de la Lliga de Campions d'aquest dissabte, sinó que és una qüestió de "satisfacció personal".

"El meu futur no és un problema de contracte o de diners, i em fa una mica de vergonya el que guanyem amb la crisi que hi ha. És un problema de satisfacció personal, de sentir-me respectat en un país futbolístic en què he tingut tants problemes", ha assegurat Mourinho en roda de premsa

El portuguès ha reiterat que no canviava res del que va dir en dies anteriors, però que no era "veritat" que fos ja el nou entrenador madridista, i que després de la final de dissabte es prendrà "dos o tres dia per pensar amb tranquil·litat".

De totes maneres, ha deixat clar que l'Inter no podia fer "més" perquè ell sigui "feliç" i se senti "important". "Els jugadors són fantàstics, hi ha empatia amb els 'tifosi', i tots a la societat són fantàstics", ha confessat. A més, l'extècnic del Chelsea ha assegurat que no és que Espanya sigui "millor" que Itàlia, però que havia de pensar i no ho havia fet "encara", aclarint que té contracte. "No vull donar pistes perquè potser sóc jo", ha destacat.

"El resultat de Madrid comptarà zero. No és el resultat d'un partit el que canviarà la meva decisió. L'Inter no em deu res i jo no li dec res a l'Inter perquè ho he donat tot, i per això estic tranquil·líssim", ha prosseguit.

La final de la Champions, la més important del món
Sobre la final contra el Bayern, Mourinho l'ha qualificat com "el més important del món, més que la final del Mundial". "Els jugadors són millors que els de les seleccions i la qualitat del futbol és millor. Les seleccions no poden comprar jugadors, tot i que sí els passaports d'alguns brasilers", ha indicat.

D'altra banda, el preparador portuguès ha recordat que "ningú" durant el torneig havia aconseguit "veure el joc de l'Inter". "En aquesta Champions, no recordo un partit com l'Inter-Barcelona de San Siro, cap no ha jugat el futbol que hem jugat nosaltres, ningú ha atacat així els campions d'Europa com nosaltres, ni tampoc a Stamford Bridge. Hem fet dos partits com ningú més", ha assenyalat Mourinho.

A més, el portuguès ha puntualitzat que el seu homòleg del Bayern, Louis Van Gaal, va canviar el seu esquema contra el Lió després de l'expulsió de Ribéry "traient Tymoschuk per Olic" i ha subratllat que l'holandès sembla estar més "preocupat" per l'àrbitre, mentre que ell ho està "pel volcà islandès".

Núvol de cendra del volcà islandès
I és que a Mourinho li agradaria arribar a la capital divendres i pels problemes del núvol de cendra ho hauran de fer "demà". "Aquesta és la meva única preocupació, de l'àrbitre no em preocupo", ha insistit, tot i que ha tirat d'ironia cap a les "ajudes" rebudes pel Bayern a la competició. "Els italians no obliden el partit amb la Fiorentina (gol en fora de joc a l'anada de Klose), ni els anglesos la vermella a Rafael (a la tornada contra el United), però això no és el meu problema", ha afegit.

Tampoc ha tingut inconvenients a reafirmar-se en la seva manera de celebrar la classificació al Camp Nou, una cosa que Van Gaal va dir que mai faria. "No pot perquè és lent, i jo veloç", ha fet broma, abans d'elogiar l'holandès, una persona "fantàstica" i que va ser "molt honest" amb ell quan van compartir experiència al FC Barcelona.

"El meu equip té un somni, no una obsessió i espero que el volcà consenti a tots el fet de convertir la final en un moment increïble. El resultat és important, però pot ser secundari, però crec que quan jugues aquests partits has de ser molt feliç", ha sentenciat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Braithwaite i l'Espanyol
Martin Braithwaite

Una relació tòxica

barcelona
 

Olimpíada albanesa

 
 

El Bàsquet Girona se suma al Barça i farà una gira a la Xina

GIRONA
 

De Jong, en espera

barcelona
 

I demà, diumenge

barcelona
 

El Montpeller apuja el llistó

girona
 

Mercat en ‘stand by’

girona