Esports

Marc Coma continua amb la mala sort

Una punxada quan dominava l’etapa encara l’allunya més de Cyril Despres

La mala sort no abandona Marc Coma en aquesta edició del Dakar. El pilot d’Avià, defensor del títol, va punxar la roda posterior de la KTM, va entrar a 39:35 minuts del vencedor de l’etapa disputada entre Copiapó i Antofagasta, el xilè Chaleco López i ara està a més d’una hora i quart del líder, el francès Cyril Despres (KTM), que ahir va ser segon. En el moment de l’avaria, Coma dominava l’etapa amb gairebé 6 minuts d’avantatge sobre Despres. “Queda clar que aquest no és el meu any. Què puc fer? No sé què he fet malament per merèixer això”, va lamentar-se Coma.

Un altre català, Gerard Farrés (Aprilia), es va veure obligat a abandonar el Dakar per problemes mecànics. El francès David Casteu (Sherco), que era segon a la general, també va haver d’abandonar després de patir una forta caiguda i trencar-se una cama. D’aquesta manera, Cyril Despres té via lliure cap a la victòria.

Sainz, líder en cotxes

En cotxes, la mala sort va ser per al fins ahir líder, el francès Stéphane Peterhansel (BMW), després que uns problemes mecànics el van obligar a aturar-se durant gairebé una hora i mitja. El gran beneficiat va ser Carlos Sainz (Volkswagen), segon a l’etapa per darrere del nord-americà Mark Miller (Volkswagen) i nou líder del Dakar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.