Esports

Pedro Rodríguez firma un contracte amb el Barça fins al 2014

El canari va ser un dels golejadors blaugrana en el partit de diumenge passat a San Mamés

El jove extrem canari del Barça, Pedro Rodríguez Ledesma, és ja jugador del primer equip blaugrana després d'haver signat aquest migdia el seu primer contracte professional que el lligarà amb l'entitat fins al 2014, amb una clàusula de rescissió que s'eleva als 75 milions d'euros.

Pedro, també conegut com a Pedrito, ha estat un dels futbolistes més en forma durant la pretemporada del Barcelona, fins al punt de ser un dels golejadors de l'equip i protagonista diumenge passat a San Mamés, on un dels seus gols va permetre al seu equip sumar la victòria en el partit d'anada de la Supercopa d'Espanya contra l'Athletic Club.

El jugador insular, nascut a Santa Cruz de Tenerife el 28 de juliol de 1987, és un dels elegits del planter per l'entrenador barcelonista, Josep Guardiola, per estabilitzar-se en el primer equip definitivament, encara que l'any passat va ser un dels fixos en els entrenaments del conjunt professional blaugrana, fins al punt de participar en sis partit de Lliga.

Pedro va arribar a l'entitat catalana l'1 d'agost del 2004, procedent del CD San Isidro. Va jugar en el juvenil A, Barça C, Barça B i finalment va debutar amb el primer equip en la jornada 19 de fa dues temporades. L'any passat, va jugar en sis partits de Lliga, quatre de Champions i tres de Copa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.