Esports

Keita: "El Barça és líder només per mèrits propis"

El migcampista malià recorda, però, que cinc punts no és una distància insalvable per al Reial Madrid

El migcampista malià Seydou Keita ha assegurat que el Barça és líder per mèrits propis i no per cap favoritisme arbitral.

De fet, després de l'entrenament de dimecres, Keita ha explicat que no entén com es qüestiona el lideratge del Barça amb acusacions de suposades ajudes arbitrals i ha volgut deixar clar que el Barça és líder per mèrits propis: “Si el Barça va per davant del Reial Madrid és perquè estem millor i no pels arbitratges. No sé si volen desestabilitzar els àrbitres amb aquests comentaris. Nosaltres no ens hem de preocupar de tot això”.

En aquest sentit, Keita ha insistit que els àrbitres no actuen amb premeditació a favor de cap equip: “Són humans i intenten fer la seva feina sense afavorir cap equip en concret”.

I dit això el migcampista blaugrana ha recordat que cinc punts de diferència respecte del Reial Madrid no és una distància insalvable per als blancs: “Semblen molts punts però és una diferència curta. La temporada és molt llarga i cal seguir treballant molt”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.