Esports

Xavi Hernández, baixa per a San Mamés; Hleb, a la llista

Lliga BBVA

El migcampista Xavi Hernández ha quedat fora de la llista de convocats per al partit de demà a San Mamés, a causa d'uns problemes musculars, mentre que el bielorús Alexander Hleb, ja recuperat d'una lesió en el turmell, ha estat inclòs entre els 18 que viatjaran a Bilbao.

Segons que ha informat el club barcelonista, Xavi Hernández ha evolucionat "molt favorablement" de la contractura soferta en els isquiotibials de la cama dreta, que es va produir amb la selecció espanyola, encara que s'ha decidit que no viatgi per precaució.

Xavi Hernández és, després del porter Víctor Valdés, un dels fixos indiscutibles en l'alineació de Josep Guardiola i el jugador de camp que més minuts havia acumulat fins a la data.

També han causat baixa Eidur Gudjohnsen, que estarà tres setmanes de baixa a causa d'un trencament muscular en el semitendinós de la cama esquerra, així com el del planter Pedro, qui també s'ha quedat fora per una lesió muscular.

L'uruguaià Martín Cáceres és la quarta baixa a la llista de convocats. Per contra, Guardiola ha recuperat Hleb, que estava de baixa des del 13 d'octubre passat per un fort esquinç en el turmell esquerre.

Altres novetats a la llista són Dani Alves, que va ser baixa d'última hora davant l'Atlètic de Madrid, el lateral esquerre Sylvinho, així com el del planter Víctor Sánchez, qui torna a una llista després que l'última ocasió va ser davant el Racing de Santander.

La llista de convocats és la següent: Valda, Pinto, Dani Alves, Piqué, Márquez, Puyol, Iniesta, Eto'o, Abidal, Touré, Bojan, Keita, Sylvinho, Messi, Hleb, Henry, Víctor Sánchez i Sergio Busquets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.