Esports

El Barça i Messi, nominats als 'Nobel' de l'esport

El club català i Leo Messi són aspirants en les categories de millor equip internacional i millor esportista masculí dels premis Laureus

El Futbol Club Barcelona i el davanter argentí Leo Messi figuren en la llista de nominats dels premis Laureus -coneguts com els 'Nobel' de l'esport- que es donaran a conèixer aquest dimecres a Abu Dhabi.

El club català, guanyador de sis títols la temporada passada, és un dels aspirants en la categoria de millor equip internacional de l'any, i Leo Messi és candidat a millor esportista masculí de l'any.

El Barça està a la llista de nominats al costat de Los Angeles Lakers, campió de la NBA; l'equip de beisbol dels Yankees de Nova York, vencedor de la Sèrie Mundial, la selecció femenina de futbol d'Alemanya, que va guanyar el cinquè Campionat d'Europa consecutiu; l'escuderia de Fórmula 1 Brawn GP, campiona del títol mundial; i la selecció sud-africana de rugbi, que ja va guanyar aquest mateix premi l'any 2008.

Els Laureus World Sports Awards (premis Laureus de l'Esport Internacional), que reconeixen els èxits esportius del 2009, estan considerats com els principals guardons del calendari esportiu internacional.

La gala d'entrega dels premis, en què s'homenatjaran els deu anys de vida dels Laureus, serà presentada per l'actor Kevin Spacey, guanyador de dos Oscars pel seu paper als films Sospitosos habituals i American beauty i director artístic del teatre Old Vic a Londres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.