Esports

Kameni s'encara a un seguidor que li demanava que deixi l'equip

El porter de l'Espanyol, Carlos Kameni, s'ha encarat avui al final de l'entrenament amb un aficionat que minuts abans li havia demanat que marxi de l'equip. El jugador fins i tot ha arribat a amenaçar l'aficionat, segons que ha relatat el seguidor.

Quan encara una part dels seus companys s'entrenaven a la ciutat esportiva de Sant Adrià de Besòs, dos aficionats, d'uns 30 i 70 anys aproximadament, han increpat Kameni, recordant-li que el seu contracte venç al juny. "No fa falta que renovis", li han retret, en al·lusió a l'error del porter camerunès en l'empat de l'Espanyol contra l'Athletic de Bilbao.

Nerviós, Kameni ha abandonat la gespa d'entrenament i s'ha dirigit als dos aficionats. Al més jove l'ha agafat per la pitrera i li ha demanat respecte: "Sóc un professional, respecta la meva feina, respecta'm!", li ha dit. Segons l'aficionat, fins i tot ha arribat a etzibar "Què passa, vols morir?".

Els seus companys Luis García i Sergio Sánchez han intentat separar i calmar el porter, que minuts després s'ha dirigit amb normalitat als vestidors. Malgrat la insistència dels mitjans de comunicació, Kameni ha declinat fer declaracions, encara que ha abandonat la ciutat esportiva firmant autògrafs a altres aficionats i visiblement més tranquil.

El seu company Sergio Sánchez, encarregat de comparèixer en roda de premsa davant dels mitjans de comunicació, ha justificat l'actitud de Kameni apel·lant a la "forta pressió" que viu l'equip. "És humà, crec que el seu comportament ha estat correcte i probablement jo hauria fet el mateix", ha afegit Sergio Sánchez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.