Esports

Coma es consolida com a líder del Dakar

El català Marc Coma s'ha adjudicat avui la tercera etapa del ral·li Dakar sud-americà, entre Puerto Madryn i Ingeniero Jacobacci, i s'ha consolidat en el liderat de la classificació general de motos.

El noruec Anders Ullevalseter i l'igualadí Jordi Viladoms han estat els següents a recórrer el tram cronometrat i han travessat la línia d'arribada a 17 minuts 49 segons de Coma, mentre que el francès Cyril Despres ha arribat de nou molt endarrerit i ha perdut una hora i dos minuts respecte el líder.

Amb aquesta victòria, la segona en aquesta edició del ral·li, el pilot català lidera la general amb 39:11 d'avantatge sobre el francès David Fretigne, segon en la classificació.

Cotxes
El pilot Carlos Sainz s'ha proclamat triomfador de la tercera etapa del Ral·li Dakar en cotxes i ha assumit el lideratge en la classificació general. Sainz va sortit en la primera posició de la tercera etapa, seguit per Stéphane Peterhansel (Mitsubishi).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’amiant arriba a la Champions

 

Retorns i urgències

barcelona
 
 

Territori Champions

GIRONA
 
la crònica

Perseguint el somni olímpic

Mataró
 

Tot comptant els dies

La Bisbal d’Empordà
 

El gol es resisteix als de davant

Girona
 

En hores baixes

barcelona