Esports

El Reial Madrid perd davant l'Almeria en la primera derrota a la Lliga en els darrers tres mesos

El Reial Madrid ha perdut per dos gols a zero davant l'Almeria, en el partit corresponent a la 22a jornada de primera divisió de futbol. El Madrid ha patit la seva primera derrota a la Lliga en els tres últims mesos, quan va caure al camp del Sevilla.

Els de Bernd Schuster, que seguiran mantenint el liderat malgrat l'entrebanc patit en la seva visita a Almeria, han caigut derrotats gràcies als dos gols de Juan Jesús Gutiérrez Juanito , al minut 16 i d'Álvaro Negredo, de penal, al 47.

L'última derrota a la Lliga de l'equip madrileny data del passat 3 de novembre, quan va perdre per dos gols a zero al Sánchez Pizjuán, en un partit en què el Sevilla es va imposar gràcies a dos gols de Seydou Keita i del brasiler Luis Fabiano.

El Madrid segueix encapçalant la classificació de la lliga espanyola amb 53 punts, nou més que el Barça, que aquest diumenge rep l'Osasuna al Camp Nou.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.