Esports

Jônatas hi torna

El brasiler no es presenta a la revisió mèdica ni a les proves físiques després de dies il·localitzable

La mosca al nas des de fa dies. I amb fonament. Jônatas va confirmar que els temors tenien una base sòlida i, després de dies sense respondre a les trucades del club, no va presentar-se a la revisió mèdica per començar la pretemporada. El brasiler en teoria aterrarà dijous, però Ernesto Valverde no amagava ahir el malestar amb el migcampista, que la passada temporada va ser més notícia per les escapades al Brasil que pel seu futbol.

La matinal de l'Espanyol tenia l'últim torn de revisions mèdiques i unes proves físiques com a protagonistes. Jônatas va canviar el focus d'atenció en no fer acte de presència. El club temia l'absència del brasiler després de dies de trucar-lo sense trobar resposta. La sospita era compartida per Valverde, que no les tenia totes respecte a seguir comptant amb el migcampista i ahir va trobar nous arguments. "No vull jutjar per endavant la situació, però és cert que ha arribat tard una altra vegada i esperarem per veure què passa. No és gens agradable i no és el primer cop. Em sorprèn que els jugadors no es presentin a l'hora que ho han de fer", va lamentar.

Valverde haurà d'estudiar ara les mesures a prendre amb Jônatas, que és reincident. El migcampista va allargar l'estada al Brasil després del segrest del seu pare i va fugar-se al març sense permís. Ahir no va donar senyals de vida, però el representant va encarregar-se de mirar de calmar la tempesta. L'excusa oficial va ser la cancel·lació del vol del jugador diumenge. Ara la teoria diu que arribarà demà i els agents es disculpen per la falta de comunicació amb l'entitat. ¿I el jugador? No ha fet cap esforç per explicar la situació al club. La plantilla blanc-i-blava va sotmetre's a diverses proves físiques al matí a Sant Adrià i a la tarda van desplaçar-se a Peralada per iniciar l'stage de pretemporada. Jônatas comença amb retard i haurà de mostrar una actitud positiva i ganes de recuperar el temps perdut.

Valverde, ambiciós
L'entrenador de l'Espanyol va apujar el llistó de l'exigència: ja n'hi ha prou d'obsessionar-se amb la permanència. Ara toca mirar cap amunt i tornar a visitar Europa a través de la Lliga. "Serà una temporada més complicada que l'anterior perquè tenim unes expectatives i ens volem exigir més -va assenyalar-. Portem dues finals en dos anys i això enganxa; volem repetir. Volem ser a la part de dalt. Fa uns mesos que vam jugar la final i volem tornar a Europa i repetir". Missatge clar i ambiciós des del primer dia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.