Esports

El Barça arriba a un acord amb el Chelsea pel traspàs de Belletti per 5,5 milions

El Barcelona ha arribat a un acord amb el Chelsea anglès per al traspàs del lateral Juliano Belletti per valor de 5,5 milions d'euros.

En el seu intent de reforçar la banda dreta de la seva defensa, el club londinenc s'ha fixat en l'internacional brasiler del Barça pel qual pagarà al voltant de 5,5 milions d'euros.

Belletti ja és a Londres on en les pròximes hores se sotmetrà a la revisió mèdica del club anglès. El traspàs es farà oficial quan el jugador accepti les retribucions que li ofereix l'equip entrenat per Jose Mourinho, ja que l'acord entre els dos clubs ja és total.

El jugador brasiler, campió del món el 2002 a Corea i Japó, tenia contracte amb el Barcelona fins al juny del 2008, després de renovar el seu vincle amb el club català després de protagonitzar la final de la Lliga de Campions davant l'Arsenal amb el gol que va atorgar la victòria a l'equip de Rijkaard.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.