Esports

Iván De la Peña: "Encara no hem aconseguit res"

El jugador de l'Espanyol assegura que ara "queda el més difícil"

El jugador de l'Espanyol Iván de la Peña ha assegurat que la plantilla segueix tenint "pressió" perquè continua lluitant per no baixar i ha instat els seus companys a jugar aquests cinc partits que queden per al tancament de la Lliga com si fossin els últims cinc de la història.

"La pressió està allà, perquè estem lluitant per no baixar. És cert que estem en una dinàmica positiva però seguim a prop dels últims llocs i hem d'afrontar els cinc partits que queden com si fossin els últims de la història. Hem de guanyar el València perquè seria un gran cop", ha afirmat.

De la Peña ha reconegut que l'Espanyol ha aconseguit una cosa "dificilíssima", però ha matisat que encara queda "el més complicat" per davant. "Tenim un matalàs petit i no podem relaxar-nos ni adormir-nos perquè encara no hem aconseguit res", ha afegit.

En aquest context, ha apuntat que el vestidor ha estat capaç d'evadir-se de l'eufòria que es respira a l'entorn, encara que ha reconegut que la il·lusió és més gran que fa unes jornades: "Fa unes quantes setmanes estàvem en descens i ara n'estem fora, però queda el més difícil".

També ha indicat que la plantilla sempre ha estat "unida" malgrat els mals resultats i que l'Espanyol s'ha convertit en un adversari difícil de batre. "Hem de seguir en aquesta mateixa línia, mantenir la dinàmica i anar al 200 per cent, perquè tots els partits seran complicats".

De la Peña s'ha mostrat partidari de no fer càlculs a llarg termini i sí de pensar partit a partit perquè encara queda molta Lliga per davant. "Estem en una situació molt bona per com ha anat l'any. Hem aconseguit una cosa molt complicada, però queda el més difícil que és confirmar el que hem fet".

"El millor moment"

En qualsevol cas, el migcampista no ha amagat que el conjunt català viu "el millor moment de la temporada" i ha animat els seus companys a no baixar el nivell en els cinc partits que resten perquè acabi el campionat.

El càntabre no ha volgut oblidar-se l'afició, que s'ha bolcat amb l'equip en els moments més complicats: "En moments complicats no hi ha una afició a Espanya com la de l'Espanyol. El seu paper té una importància increïble. El seu suport s'està notant i esperem poder brindar-los la salvació".

De la Peña, que no ha volgut fer càbales sobre quina hauria estat la posició de l'equip si Mauricio Pochettino hagués començat la temporada, ha indicat que els resultats "són fruit del treball realitzat" encara que ha avisat que queden "cinc finals per aconseguir la permanència".

Davantera perillosa

El futbolista, que no ha volgut parlar sobre la seva renovació, ha subratllat que el València arriba "en el millor moment de la temporada" i que és un equip que compta "amb una davantera molt perillosa".

"De mig camp cap amunt és un equip que té molta qualitat i poder ofensiu i pot desequilibrar en qualsevol moment un partit. No obstant això, nosaltres també estem molt forts i lluitarem pels tres punts", ha conclòs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.