Esports

Ferrer supera Robredo

Davydenko derrota Stepanek i serà el rival de Nadal en semifinals

L'alacantí David Ferrer ha guanyat en dos sets, 6-3 i 6-4, l'últim català que disputava el Trofeu Comte Godó, Tommy Robredo. 

Ferrer s'ha mostrat superior tot el partit, que ha durat una hora i dotze minuts, i Robredo, molt irregular. Ferrer ha trencat el servei en cada set: en el vuitè joc del primer per posar-se 5-3 i en el cinquè del segon, per col·locar-se 3-2.

El d'Hostalric ha explicat que no ha sabut aprofitar "les oportunitats" i se li ha escapat el partit "per petits detalls". A més, ha comentat que aquesta competició ja no li interessa perquè ell ja està pensant "en la següent". I és que la setmana que ve estarà a Roma.

Ferrer, quart cap de sèrie, és la tercera vegada consecutiva que arriba a la semifinal d'aquesta competició. En roda de premsa, ha dit que és un dels seus tornejos preferits perquè de petit ja hi assistia amb els seus pares i ara "aspira a guanyar-lo". 

David Ferrer s'enfrontarà demà a semifinals amb el guanyador del partit entre el madrileny Fernando Verdasco, segon cap de sèrie, i el xilè Fernando González.

Nadal
El rus Davydenko s'ha convertit en el rival de Nadal a semifinals, després de derrotar Stepanek per 6-7, 6-2 i 6-2.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Qui té dret a fer vaga?

FILÒSOF
 

La primera flama

Girona
 
 

Golejada per esvair dubtes

Barcelona
 

Punter afina i el Barça segella una altra victòria

Barcelona
 

Lluny, també és un curs diferent

Girona
 
Jofre Carreras
JUGADOR DE L’ESPANYOL

“El futbol em resulta terapèutic”

sant adrià de besós
 

Si es fa un mal joc, es perd

BADALONA