Esports

Sánchez Llibre posa un "notable alt" a la temporada que ha fet l'Espanyol

El president de l'entitat confessa que li agradaria que Mauricio Pochettino fos el seu Alex Ferguson

El president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, s'ha mostrat molt satisfet amb el rendiment del conjunt blanc-i-blau al llarg de la temporada i no ha dubtat a posar-li un "notable alt" a l'equip dirigit per Mauricio Pochettino.

"Ha estat una temporada molt atípica. El 8 d'agost va morir Jarque i els jugadors no estaven bé. De fet, vam perdre els dos primers partits contra l'Athletic i el Madrid, però ens vam recuperar. Jo li posaria un notable alt a la temporada. Hi ha nou equips més que segur que voldrien estar en la nostra posició", ha assenyalat.

En aquest sentit, ha insistit que l'objectiu principal de gairebé tots els clubs de Primera Divisió és "aconseguir la permanència" i ha apuntat que en aquest tram final de temporada hi haurà molt de sofriment.

Sánchez Llibre també ha comentat que "per pressupost" l'Espanyol ha d'estar entre "el vuitè i el dotzè" en la classificació, i ha qualificat l'actual plantilla espanyolista com a "competitiva", si bé ha matisat que espera que en dos anys l'equip faci un pas endavant.

El mandatari blanc-i-blau s'ha desfet en elogis cap a Mauricio Pochettino, de qui ha destacat la seva "capacitat de treball": "Tindrà més o menys sort i hi haurà moments difícils, però és un entrenador honrat que treballa moltes hores per l'Espanyol".

Segons el president espanyolista, Pochettino té un marge de progressió enorme. "M'encantaria que fos el nostre Alex Ferguson, però no sé què passarà d'aquí a uns anys, encara que penso que serà difícil que segueixi en l'Espanyol. Si segueix d'aquesta manera, rebrà ofertes irrebutjables", ha explicat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.