Esports

Tamudo, a favor de les seleccions catalanes

El capità de l'Espanyol considera que una selecció catalana faria "un bon paper"

El capità de l'Espanyol, Raúl Tamudo, es posiciona a favor de l'oficialitat de les seleccions catalanes al número de novembre de la revista electrònica Selecciona't, editada per Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes. En una llarga entrevista, el davanter blanc-i-blau, que ha jugat tant amb la selecció catalana com l'espanyola, es mostra segur que una selecció catalana oficial "faria un bon paper en qualsevol campionat internacional que disputés".

El jugador, que afirma que li "agradaria" que Catalunya "pogués competir" de forma oficial, es mostra disconforme amb l'obligatorietat de jugar amb la selecció espanyola: "Cada jugador ha d'escollir lliurement i sense sanció el que ell cregui".

Revista de la Plataforma Pro Seleccions
La revista Selecciona't és el mitjà de comunicació oficial de la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes. Es publica en format digital amb periodicitat mensual i inclou entrevistes, notícies i opinions relacionades amb la demanda de seleccions esportives pròpies per a Catalunya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.