Esports

Guardiola s'emporta dinou jugadors a Madrid, on en descartarà un

Cau de la llista el Rafa Márquez, que dimarts passat es va lesionar durant el partit contra el Chelsea, on es va trencar el menisc extern del genoll esquerre i haurà d'estar entre vuit i deu setmanes de baixa

L'expedició del FC Barcelona marxarà dissabte a les 11:00 hores cap a Madrid amb dinou jugadors, un dels quals quedarà descartat per l'entrenador Pep Guardiola per al partit al Santiago Bernabéu, a les 20:00 hores.

Valdés, Jorquera, Henry, Xavi, Piqué, Iniesta, Puyol, Cáceres, Sylvinho, Bojan, Eto'o, Messi, Hleb, Dani Alves, Abidal, Keita, Gudjohnsen, Touré i Sergio Busquets, són els jugadors que viatjaran a Madrid per jugar el clàssic, tot i que un quedarà fora de la convocatòria.

Cau de la llista el mexicà Rafa Márquez, que dimarts passat es va lesionar durant el partit contra el Chelsea, on es va trencar el menisc extern del genoll esquerre i haurà d'estar entre vuit i deu setmanes de baixa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.