Esports

Gabi Milito: "El Barcelona és el millor equip del món en aquest moment"

El defensa Gabriel Milito ha arribat a Barcelona per a formalitzar el seu fitxatge pel FC Barcelona, amb el qual demà dijous passarà la revisió mèdica i serà presentat, i ha manifestat que el Barça ha estat "sempre" la seva primera opció i que actualment és "el millor equip del món".

Milito ha aterrat a l'aeroport d'El Prat a les 17:50 hores i després s'ha traslladat a les oficines del Barcelona per a posar davant els mitjans gràfics. Demà, el Camp Nou obrirà les seves portes al públic en la presentació del jugador, en principi amb el dorsal 12.

A la seva arribada a Barcelona, l'internacional argentí ha expressat la seva il·lusió i confiança davant el seu fitxatge pel club català, on arriba després de quatre anys en el Reial Saragossa i que, segons ha dit, era el seu club de destinació prioritària, malgrat que tenia altres ofertes.

"La gent que està ha sabut sempre que el Barcelona ha estat la meva opció número u, pel que és el club i per la realitat i el present de l'equip. Sempre he tingut la il·lusió de jugar algun dia en el Barça", ha explicat.

"Conec la Lliga espanyola després de quatre anys en el Saragossa i em sento preparat, però ara queda demostrar-ho. Tant de bo pugui estar a l'altura del Barcelona i que les coses surtin bé", ha dit. Pel seu parer, el Barça és "en aquest moment el millor equip del món".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.