Esports

Sneijder s'entrena amb normalitat i podria ser titular al Camp Nou

El migcampista holandès va patir un estirament en el recte femoral de la cama esquerra però el club milanès no va informar sobre la gravetat de la lesió

El migcampista holandès de l'Inter de Milà, Wesley Sneijder, s'ha recuperat a temps de la seves molèsties i aquest matí s'ha tornat a entrenar amb la resta dels seus companys, fet que significa que José Mourinho podrà comptar amb l'exmadridista per al partit d'aquest dimecres contra el Barça.

Amb aquesta notícia es resol el dubte sobre si finalment Sneijder arribaria a temps per el partit de tornada de la Champions League. Després de dos dies de sessions de fisioteràpia, l'holandès està en condicions per saltar a la gespa del Camp Nou.

El club italià havia confirmat que el jugador va patir a l'últim partit de Lliga un estirament en el recte femoral de la cama esquerra, però no va informar sobre la gravetat de la lesió per no donar cap pista a Pep Guardiola.

D'aquesta manera, el tècnic portuguès podrà comptar amb tots els seus homes per al partit de demà, a excepció del serbi Dejan Stankovic, que es perdrà el partit per sanció.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.