Esports

El FC Barcelona recorre la groga de Messi i l'expulsió de Guardiola

Lliga de Campions

Els serveis jurídics del FC Barcelona presentaran dos recursos davant el departament de Control i Disciplina de la UEFA per la targeta groga que va veure el davanter Lionel Messi i l'expulsió del tècnic, Josep Guardiola, en el partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el Bayern de Munic.

Messi va veure la groga en el minut 17, després d'un falta de Lell dins de l'àrea. El col·legiat anglès Howard Webb no només no va sancionar el penal, sinó que va interpretar que l'internacional argentí va fingir en la caiguda, per la qual cosa va decidir amonestar-lo.

Fruit d'aquesta acció, Guardiola va protestar vehementment, des de la banda, la decisió de l'àrbitre i la connivència de l'assistent, i va acabar expulsat.

Tenint en compte la festivitat de Setmana Santa, es preveu que fins dimarts que ve, dia del partit de tornada a l'Allianz Arena, no se sabrà la resolució de la UEFA.

L'expulsió de Guardiola va ser la primera com a entrenador del primer equip del Barça, encara que com a tècnic del filial, la temporada passada va veure dues vegades la targeta vermella, precisament davant del mateix equip, el Manlleu.

Qui segur que no jugarà a Munic és el defensa Rafa Márquez, que va forçar la groga per perdre temps, en els últims instants del partit. El jugador mexicà ja acumulava dues targetes de partits anteriors i, per tant, descansarà, per sanció, en el partit de tornada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.