Esports

El Cajasol dóna la sorpresa davant el Joventut (81-89)

Bàsquet

A Badalona, el Joventut ha perdut amb el Cajasol per 81-89, en la que suposa la primera derrota de la Penya contra un equip que no sigui cap dels altres quatre que han jugat o juguen l’Eurolliga, o sigui, Tau, Barça, Madrid i Unicaja.

Amb el seu triomf, l’equip de Pedro Martínez, que s’ha reforçat i ha guanyat 4 dels 6 últims partits –només ha caigut a la pista del Tau i a casa amb el Madrid després de dues pròrrogues–, deixa de ser el cuer en perjudici del Menorca.

La Penya ha fet aigües en defensa en el segon temps (va encaixar 59 punts) i en atac l’encert exterior de Jasaitis (25 p, amb 6/8 triples) no ha estat acompanyat del joc interior (8 punts entre Moïso, Sonseca i Jagla). Tucker, Caner-Medley i Ellis han fet estralls en la defensa del Joventut, que ha perdut el partit després de rebre un parcial de 3-22 (del 62-55 al 65-77) entre el final del tercer quart i la meitat de l’últim.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.