Esports

Laporta efectua avui els canvis dins la junta

El president ascendirà el seu delfí Sala i Martín i ampliarà funcions a Boix

Amb la dimissió del vicepresident de l’àrea de patrimoni, Joan Franquesa, encara calenta, Joan Laporta farà efectiva avui a Perpinyà la remodelació de la junta del Barça, amb el molt probable ascens de Xavier Sala i Martín, el seu delfí preferit. Si es confirmen les intencions de divendres passat, l’economista passarà a ser el tresorer i així tindrà accés a la comissió delegada, òrgan reduït de decisió del club.

A part de Sala i Martín, Laporta també ha de nomenar un nou responsable patrimonial, que en principi serà el vicepresident econòmic Joan Boix. La figura de Boix pot créixer encara més si també assumeix l’àrea de màrqueting i mèdia, fins ara en mans del vicepresident Jaume Ferrer, l’altre directiu que perdrà funcions.

Tot i l’evident degradació que patirà si es confirma el relleu, Ferrer no pensa dimitir. Li quedaran només responsabilitats en les seccions d’handbol, hoquei patins i futbol sala. Laporta ha perdut la confiança en Ferrer, que segueix construint la seva precandidatura, més enllà que amb els últims fets hagi perdut força dins la junta. En tot cas, si no marxa és per no haver d’avalar.

Agraït als seus companys
La reunió de la junta es durà a terme a Perpinyà, amb una visita a l’Ajuntament i el posterior conclave blaugrana. Ahir, en una conferència a Barcelona, Laporta va agrair la feina dels seus companys i va afirmar que això ha ajudat a refermar el seu lideratge al capdavant del Barça: “He pogut liderar perquè he tingut sempre al meu costat persones molt més capacitades que jo”.

D’altra banda, el vicepresident Rafa Yuste i el secretari tècnic, Txiki Begiristain, representaran el Barça al funeral del malaguanyat Robert Enke, diumenge a Hannover.

La família d’Enke, mort dimecres als 32 anys, va seguir rebent nombroses mostres d’efecte dels alemanys i dels diversos equips en què va jugar el porter germànic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.