Esports

El Madrid fitxa Xabi Alonso i es desfà de Michel Salgado

El club blanc pagarà 30 + 5 milions d'euros al Liverpool i 4 més al lateral gallec per marxar amb la carta de llibertat

Xabi Alonso ja és jugador del Reial Madrid. El club blanc i el Liverpool van segellar ahir el traspàs del jugador després d’unes tibants negociacions que han estat molt prop de trencar-se en nombroses ocasions. Finalment són 30 milions d’euros els que ha d’abonar Florentino Pérez per complir el desig del seu tècnic Manuel Pellegrini, tot i que el Madrid haurà de plantar cara a una sèrie de variables que poden encarir l’operació 5 milions d’euros més (35 en total), en una batalla en la qual finalment s’ha imposat el tècnic red, Rafa Benítez; empat per tant en el pols entre el president madridista i el mànager dels anglesos.

Xabi Alonso arriba avui a Madrid per passar el reconeixement mèdic i amb posterioritat signarà un contracte per quatre temporades a raó de 4,5 milions d’euros nets per campanya. Amb la sortida de Xabi Alonso del Liverpool tot sembla indicar que Benítez es negarà a negociar la sortida de Mascherano, per qui el Barça s’ha interessat aquest estiu.

Alonso, que s’havia compromès fa dos mesos amb el Madrid, és el vuitè fitxatge de Florentino Pérez, que de moment ha invertit 259 milions a reforçar la plantilla per a la pròxima campanya. És possible que el jugador donostiarra sigui l’últim reforç de la plantilla de Pellegrini, encara que el club blanc estarà atent a qualsevol moviment des de Munic en aquest somni que de moment sembla utòpic anomenat Ribéry.

Hores abans del traspàs d’Alonso els jugadors del Madrid es van sorprendre amb l’acomiadament encobert de Míchel Salgado. El club va decidir liquidar el contracte del lateral després de deu anys a l’equip. El lateral gallec, incrèdul amb la decisió de Valdano, cobrarà al voltant de 4 milions d'euros i rep la carta de llibertat, de manera que ara pot triar entre algunes propostes per acabar la seva carrera al Saragossa, a Qatar o a la Premier.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES