Esports

Ronaldo estimula un Madrid deslluït

El portuguès prepara el clàssic amb una ocasió de gol en 20 minuts jugats davant el Zuric (1-0)

Cristiano Ronaldo va ser el gran protagonista del soporífer partit que va disputar ahir el Madrid davant el feble Zuric, al qual només va poder derrotar gràcies a un solitari gol de Higuaín. El portuguès va reaparèixer després de la seva llarga lesió de 55 dies i va disputar els últims 20 minuts del partit. No és que participés gaire –es va poder confirmar que el crac està lluny d’un moment de forma òptim– però tot i això va aixecar la il·lusió del Bernabéu i va donar un altre aire a l’atac blanc, totalment adormit pel ritme monòton que va desplegar l’equip durant tot el partit.

Queden tres dies d’entrenaments abans del clàssic i segur que el portuguès anirà guanyant opcions per ser titular al Camp Nou. És obvi que el Madrid està esperant la miraculosa reincorporació de la seva estrella. Ahir no és que tornés a patir, però va tornar a donar mostres de la seva falta de recursos i de pèrdua de confiança quan el resultat és ajustat i s’acosta el final del partit.

El Zuric va tenir a la mà donar una nova sorpresa al Bernabéu, però els seus davanters van demostrar que estan molt lluny de l’elit continental i només van inquietar Casillas amb alguna perillosa aproximació a l’àrea. Amb aquest resultat, el Madrid està virtualment classificat per als vuitens de final de la Champions. Només una derrota per tres gols a Marsella l’eliminaria.

Bayern-Juve, cara o creu
El Bayern Munic va recuperar ahir de sobte les seves opcions gràcies a un solitari gol d’Olic contra el Maccabi Haifa (1-0) i la derrota del Juventus (2-0, Fernando i Chamakh) a casa del Girondins, primer de grup. Bavaresos i torinesos es jugaran en la darrera jornada a Delle Alpi l’accés als vuitens. El CSKA Moscou va remuntar davant el Wolfsburg (2-1) i tots dos tenen opcions de classificar-se en un grup en què el ManU, tot i ser sorprès pel Besiktas (0-1), ja té el bitllet. Com el Chelsea i el Porto –triomf blue a Portugal (0-1)– en el grup de l’Atlètic, que va empatar a Nicòsia (1-1).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Braithwaite i l'Espanyol
Martin Braithwaite

Una relació tòxica

barcelona
 

Olimpíada albanesa

 
 

El Bàsquet Girona se suma al Barça i farà una gira a la Xina

GIRONA
 

De Jong, en espera

barcelona
 

I demà, diumenge

barcelona
 

El Montpeller apuja el llistó

girona
 

Mercat en ‘stand by’

girona